Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@11:37:28 GMT

کارت بازرگانی تعاونی‌ها هوشمند شد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۷۶۴۴

کارت بازرگانی تعاونی‌ها هوشمند شد

سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به منظور تسهیل مبادلات بازرگانی و تجاری شرکتهای تعاونی و اتاق‌های تعاون در تفاهم‌نامه سه جانبه میان اتاق‌های بازرگانی و تعاون و وزارت صنعت،معدن و تجارت امروز رونمایی شد.

سید محمد کریمی - عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران - امروز در مراسم رونمایی از این سامانه اظهار کرد: کارت بازرگانی به جهت آنکه در امر صادرات و واردات نقش موثری دارد، برای تعاونگران و فعالان بخش تعاون از اهمیت بسیاری برخوردار است و هیات رییسه اتاق تعاون ایران در سالی که به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده، راه اندازی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی برای تعاونگرانرا با جدیت دنبال کرد و در دستور کار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: الکترونیکی کردن کارت بازرگانی اهمیت ویژه‌ای دارد چرا که اگر به این مساله توجه نشود می‌تواند زمینه ساز بروز تخلفات گسترده و بهره برداری‌های سوء شود.

کریمی ادامه داد: رونمایی از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند که امروز اتفاق افتاد، حاصل تامل خوب اتاق بازرگانی و اتاق اصناف و جلساتی است که در این خصوص با یکدیگر برگزار کردیم.

عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران متذکر شد: با ظهور فناوری اطلاعات و توسعه روزافزون این فناوری در ابعاد خرد و کلان، بسیاری از محدودیت های موجود در زندگی روزمره بشر رفع شده و یکی از فناوری های نوین وکارآمد در این زمینه، کارت های هوشمند است.

وی گفت: امروزه در بسیاری از نقاط جهان استفاده از کارت‌های هوشمند رایج است و در کشور ما هم چند سالی است که به اهمیت وجود کارت هوشمند پی برده شده و در پرژوه های ملی از قبیل کارت های سوخت، کارت های هوشمند پایان خدمت، گواهینامه‌های رانندگی شاهد توسعه آن هستیم.

کریمی وجود کارت بازرگانی هوشمند در کشور را موجب بهره‌گیری بازرگانان از فناوری‌های روز دانست و افزود: این امر سبب از بین رفتن بسیاری از محدودیت‌های زمانی و مکانی می‌شود و بسیاری از مراجعات حضوری و زمان‌های انتظار را کاهش می‌دهد. وجود کارت های بازرگانی هوشمند از جمله زیرساخت های کلیدی و مورد نیاز بخش بازرگانی با چشم انداز رونق اقتصادی بالا و ورود به دروازه های جهانی است.

به گفته عضو هیات رییسه اتاق تعاون ایران، سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، یکی از پروژه های موفق ملی درحوزه بازرگانی کشور به شمار می‌رود که هم اکنون در سراسر کشور در حال بهره برداری است و طی تفاهم نامه سه جانبه میان اتاق بازرگانی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق تعاون ایران، در سراسر کشور رسمیت یافت.

وی ادامه داد: راه اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی اتاق تعاون ایران باتوجه به حساسیت های امنیتی، وسهولت در روند صادرات و واردات کالا و راحتی بازرگانان از ابتدای مهرماه سال ۱۳۹۵ با همکاری واحد سامانه کارت هوشمند اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران آغاز بکار کرد که در ابتدا دریافت سیستمی گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه روند اجرایی صدور و چاپ کارت جهت اتاقهای کشور بوقوع پیوست.

کریمی در بیان اصلاح ساختار سامانه کارت هوشمند بازرگانی افزود: بررسی پرونده‌ها و ایجاد فایل های الکترونیکی، ایجاد بانک اطلاعاتی اعضاء و کدگذاری پرونده ها، ایجاد حساب کاربری و راه اندازی ارتباط سیستمی با کاربران اتاقهای کشور، به‌روز رسانی و تکمیل فرمهای صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت، به‌روزرسانی پرونده کاربران اتاق‌های کشورو برگزاری ۲ مرحله آموزش مالی و آشنایی با سامانه کارت هوشمند بازرگانی جهت اتاقهاست.

معاونت پشتیبانی و برنامه‌ریزی اتاق تعاون ایران درعین حال با تشریح نحوه ورود بازرگانان و تعاونگران به سامانه مذکور و استفاده از امکانات آن‌، تاکید کرد: بازرگانان و تجاری که برای اولین بار درخواست دریافت کارت عضویت و بازرگانی دارند می‌توانند با مراجعه به نشانی http://cscs.ir درخواست کارت بازرگانی و عضویت بدهند.

به گزارش ایسنا، سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به سامانه‌های ثبت احوال، نیروی انتظامی و امور مالیاتی نیز متصل است تا از این طریق اطلاعاتی که توسط تجار برای دریافت کارت بازرگانی در سامانه ثبت می‌شود مورد پایش قرار دهد.

راه اندازی سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی اتاق تعاون ایران با توجه به حساسیت‌های امنیتی و تسهیل فرایند صادرات و واردات کالا و راحتی بازرگانان از ابتدای مهرماه سال ۱۳۹۵ با همکاری واحد سامانه کارت هوشمند اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران آغاز به‌ کار کرد که در ابتدا دریافت سیستمی گواهی‌ ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم در دستور کار قرار گرفت و در ادامه روند اجرایی صدور و چاپ کارت جهت اتاقهای کشوره وقوع پیوست.

بررسی پرونده‌ها و ایجاد فایل های الکترونیکی، ایجاد بانک اطلاعاتی اعضاء و کدگذاری پرونده‌ها، ایجاد حساب کاربری و راه اندازی ارتباط سیستمی با کاربران اتاق‌های کشور، به‌روز رسانی و تکمیل فرم‌های صدور و تمدید کارت بازرگانی و عضویت و به‌روزرسانی پرونده کاربران اتاق‌های کشور از جمله فعالیتهای انجام شده در اصلاح ساختار سامانه کارت هوشمند بازرگانی است.

مراسم رونمایی از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند و فرایند صدور کارت هوشمند بازرگانی با حضور بهمن عبدالهی ـ رییس اتاق تعاون، ماشاء اله عظیمی، دبیرکل اتاق تعاون و جمعی از تعاونگران و نمایندگان اتاق بازرگانی برگزار شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی با رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که به میزبانی اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱ اظهار کرد: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

وی افزود: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد، همچنین درباره سرمایه در گردش، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ به ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است، ۴۸ همت بند الف تبصره ۱۸ برای سال ۱۴۰۲ که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، تصریح کرد: قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند.

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد.

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و ادامه داد: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند اما مواردی که مشکل‌ساز شده است به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها خاطرنشان کرد: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم و باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد.

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و اظهار کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده است به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

در ادامه این نشست محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تأسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد، افزود: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود.

وی اضافه کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش، شاهد شدت این مشکلات هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس خاطرنشان کرد: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بی‌شماری شده است که نفس تولید و تولید کننده را گرفته در حالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید، تصریح کرد: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچیک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به جرم‌انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود. چرا که ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود.

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، اظهار کرد: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

کد خبر 751498

دیگر خبرها

  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • صدور حکم توقیف اموال دو تن از مدیران اسبق تعاونی مسکن مهر دماوند
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی